Skip to content

Zoutelande huisje huren

Zoutelande huisje huren

Zoutelande is een ontzettend gezellig dorp aan de kust van Nederland. Het dorp wordt ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Wilt u in Zoutelande een huisje huren? Dan bent u bij Zon Zee Zoutelande aan het juiste adres! Bij ons kunt u zowel een vakantiewoning als een studio huren. Als u voor Zon Zee Zoutelande kiest, dan kunt u zeker zijn van een schone accommodatie en een comfortabel bed. Daarnaast is ook de locatie van onze accommodaties zeer gunstig.

Waarom in Zoutelande een huisje huren?

Zeeland is een prachtige provincie die ontzettend veel te bieden heeft! Vooral ‘s zomers kunt u in de provincie Zeeland heerlijk genieten van het strand en de zee. De provincie is dan ook een populaire vakantiebestemming onder alle leeftijdscategorieën. Zoutelande is een van de gezelligste dorpen in heel Zeeland. Het is hier rustig genoeg om ongestoord van uw vakantie te genieten, maar er valt ook genoeg te beleven. Bovendien ligt Zoutelande aan de kust, waardoor u al snel op het strand bent.

Overnachten bij Zon Zee Zoutelande

Wilt u in Zoutelande een huisje huren, dan hebben wij een prachtige accommodatie voor u. Onze vakantiewoning in Zoutelande beschikt over een eigen tuin met fietsenberging en een terras waar u in alle rust kunt genieten. Daarnaast heeft de woning ook een eigen wifi-netwerk waar u gebruik van kunt maken. Het appartement heeft een slaapkamer met een boxspring voor twee personen. We bieden u ook de mogelijkheid om fietsen en e-bikes te huren. Gezien de meeste luxe voorzieningen op loopafstand zijn is het huren van een fiets zeker niet noodzakelijk. Desondanks kan het ontzettend leuk zijn om Zoutelande en omgeving op de fiets te verkennen!

Een hoog comfortgehalte

In Zoutelande een huisje huren en er zeker van zijn dat u er comfortabel bij zal zitten? Dan is onze accommodatie een uitstekende optie! In de woonkamer van onze vakantiewoning vindt u een comfortabele zitbank en een flatscreen smart-tv. Op die smart-tv heeft u onder andere toegang tot de ESPN sportzenders, maar ook tot Duitse zenders. Ook heeft u met de televisie toegang tot Netflix en Videoland. 

De vakantiewoning van Zon Zee Zoutelande is voorzien van een badkamer met regendouche. Wilt u in Zoutelande een huisje huren, dan is het bovendien goed om te weten dat onze accommodatie ook een goed uitgeruste keuken met een vaatwasser en combimagnetron heeft.

Heeft u een vraag ? Neem contact op