Skip to content

Vakantie Zeeland Zoutelande

Vakantie Zeeland Zoutelande

Lijkt een vakantie in Zeeland Zoutelande u wel iets? Dan hebben wij prachtige accommodaties waar u tijdens uw vakantie kunt verblijven. Zoutelande is een knus dorpje in Zeeland. In het dorp valt echter ook meer dan voldoende te beleven. Niet voor niets wordt Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Het mooie Zoutelande heeft voor zowel jong als oud ontzettend veel te bieden. Zou u graag in een van onze accommodaties willen overnachten? Bij Zon Zee Zoutelande heeft u de keuze uit een studio en een vakantiewoning. Beide accommodaties hebben een zeer gunstige locatie. U bent binnen een mum van tijd op het strand en ook het gezellige centrum van Zoutelande ligt op loopafstand.

Een vakantie in Zeeland Zoutelande in onze vakantiewoning

Onze vakantiewoning heeft een tuin met een mooi terras en een fietsenstalling. Daarnaast is de vakantiewoning voorzien van een badkamer met regendouche en een volledig uitgeruste keuken met magnetron en vaatwasser. Onze vakantiewoning in Zoutelande bevat één slaapkamer met een boxspring die ruimte biedt voor twee personen. In de woonkamer vindt u een comfortabele bank en een smart-tv met toegang tot zowel Nederlandse als Duitse zenders. Daarnaast is de televisie ook voorzien van de applicaties Netflix en Videoland.

Een studio huren in Zoutelande

Naast een vakantiewoning hebben wij ook een studio waar u kunt verblijven tijdens uw vakantie in Zeeland Zoutelande. De studio heeft een eigen badkamer en bevat eveneens een tweepersoons boxspring. Daarnaast vindt u in de studio een koelkast, magnetron en zelfs een tosti-ijzer en eierkoker. Zo heeft u in de studio de mogelijkheid om een heerlijk ontbijt klaar te maken. Ook onze studio heeft overigens een smart-tv waar u gebruik van kunt maken. Wij bieden u ook de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren. Zo kunt u Zoutelande goed verkennen. Vooral onder stelletjes is de studio van Zon Zee Zoutelande zeer populair.

Een comfortabele en schone accommodatie

Kiest u voor Zon Zee Zoutelande, dan kunt u zeker zijn van een comfortabele en schone accommodatie. Niet voor niets worden onze accommodaties over het algemeen zeer goed beoordeeld! Daarnaast is Zoutelande een zeer gezellig dorp en vindt u in de nabije omgeving van de accommodaties veel leuke voorzieningen. Hierdoor zal u zich tijdens uw vakantie in Zoutelande geen moment vervelen.

Wilt u meer weten over onze vakantiewoning of studio? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u meer over de accommodaties kunnen vertellen.

Heeft u een vraag ? Neem contact op