Skip to content

Vakantiewoning Zoutelande

Vakantiewoning Zoutelande

Zoutelande wordt door sommigen ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dat zegt al genoeg over dit knusse dorpje waar ontzettend veel te beleven valt. In het dorp vindt u veel voorzieningen en de sfeer is er altijd goed. Daarnaast ligt Zoutelande ook aan de kust. Als u een vakantiewoning in Zoutelande heeft, bevindt u zich dus vlakbij het strand. Zeeland is een zeer populaire vakantiebestemming en Zoutelande is een dorp waar zowel voor jong als oud ontzettend veel te beleven valt. Een vakantiewoning in Zoutelande huren is dan ook een uitstekend idee!

Een vakantiewoning in Zoutelande huren

Wilt u graag in Zoutelande een huisje huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Zon Zee Zoutelande hebben we een schone en nette accommodatie waar u kunt verblijven. In onze vakantiewoning heeft u een slaapkamer met een tweepersoons boxspring. Daarnaast heeft de accommodatie een comfortabele regendouche en is de woning ook voorzien van een uitgebreide keuken. In die keuken zijn ook een vaatwasser en combi-magnetron aanwezig. In de woonkamer vindt u een comfortabele bank en een smart-tv met Netflix, Videoland en toegang tot verschillende Duitse en Nederlandse zenders.

De omgeving van de vakantiewoning in Zoutelande is prachtig

Als u onze vakantiewoning in Zoutelande huurt zal u zich echt geen moment vervelen. De omgeving van de accommodatie is namelijk prachtig. De populairste voorzieningen van het dorp zijn op loopafstand gevestigd. Bovendien duurt het ook nooit lang voordat u vanaf Zoutelande op het strand bent. In Zoutelande valt dus ontzettend veel te beleven en te zien. De vakantiewoning heeft overigens ook een eigen tuin met een terras en een fietsenberging. Zou u de omgeving graag op de fiets willen verkennen? Dan kunt u via ons ook een (elektrische) fiets huren.

Huurt u liever een studio?

Behalve dat u via ons een vakantiewoning in Zoutelande kunt huren, kunt u gedurende uw vakantie ook in een studio verblijven. Bij Zon Zee Zoutelande hebben we namelijk ook nog een mooie studio met eigen badkamer. Onze studio is bovendien voorzien van een tosti-ijzer, eierkoker, smart-tv en magnetron. Net als onze vakantiewoning is ook de studio sfeervol ingericht. De studio is zeer populair onder stelletjes.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze vakantiewoning in Zoutelande, of wilt u meer weten over de studio? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u meer over onze accommodaties kunnen vertellen. We vertellen u bovendien ook graag wat er in Zoutelande allemaal te beleven valt.

Heeft u een vraag ? Neem contact op